My Follower

Jumaat, 8 Mei 2020

Bosan Di Rumah Ke Tu?

Dah lebih sebulan kita dikurung dalam rumah sendiri .... memang ramai yang bosan kan?

Bisnes banyak yang tak jalan .... ekonomi pun dah merundum. Tak lama lagi akan berlaku "The Greatest Economy Recission" pula.

So .... apa yang anda boleh buat di rumah .... duduk rilex dan boleh jana income dari rumah.

Ada beberapa steps yang anda boleh buat. Antaranya ....

  • Cari produk hot yang amerika akan beli
  • Dapatkan akses produk tersebut untuk test
  • Promosikan produk tue kepada orang amerika
  • Anda jana income bila ada orang yang beli
Pssst ..... income anda adalah dalam usd ye ..... bukan RM. So, setiap income anda akan berganda 4.4 kali ganda.

Kalau sehati jana $140.75 ....mean anda akan terima RM619.30 sehari. Banyak tue!

Jika anda berminat nak belajar step by step dan strateginya ..... boleh baca di sini





Tiada ulasan: