My Follower

Jumaat, 8 Mei 2020

Yang Ni Memang Kalis Covid 19

Mostly bisnes memang dah out. Bisnes Air Asia pun dah drop teruk..... sampai diorang terpaksa pivot pergi ke  logistics services.

Apatah lagi bisnes kecil-kecilan ..... memang makin dasyat efek yang terkena kepada mereka.

Nak buat bisnes online pun makin susah sekarang ni .... sebab  pos laju dah bergerak makin perlahan.

Jadi satu-satunya cara ialah dengan menjual produk yang mempunyai ciri-ciri berikut:
  • Boleh dapat akses serta merta lepas bayar
  • Payment boleh buat on the spot
  • Tanpa perlu simpan produk
  • Produk ada demand tinggi
Produk apa yang ada kesemua ciri-ciri ni?

Jawapannya ada di di sini. Sepanjang PKP ni .... anda boleh jana income bukan dalam Ringgit Malaysia .... tetapi dalam USD. Semua step by step dah ada dalam panduan ni.

Anda hanya perlu ikut je langlah yang di tunjukkan.


Tiada ulasan: