My Follower

Khamis, 7 Mei 2020

Peluang Jana Income USD

Melihat kepada statistik jangkitan sedunia yang sudahpun melepasi angka 1 juta .... itu merupakan petanda bahawa Covid 19 tidak akan selesai dalam masa terdekat.

Pandemic selalunya  mengambil masa setahun untuk di selesaikan .... apatah lagi ianya melibatkan hampir semua negara yang wujud di muka bumi ini.

Bagi peniaga .... sudah pasti ini merupakan perkara yang paling sukar buat mereka. Bisnes tak boleh berjalan seperti biasa dan pendapatan sudahpun terhenti.

Semakin ramai juga orang yang mula buat bisnes secara online dengan haraan ianya semakin mudah dapat tempahan. Namun... adakah ianya betul-betul mudah?

Ada peluang bisnes yang lebih mudah untuk jana income USD semasa Covid 19 nie ... iaitu dengan menjual produk digital di luar negara.

Eh .... macam mana pula  nak dapatkan produk digital di luar negara dan jual di sana?

Dengar macam susah nak buatkan. Ianya tak susah .... hanya perlukan beberapa step sahaja.

  • Anda perlu buat carian produk yang ada permintaan tinggi
  • Anda perlu dapatkan akses produk untuk cuba sendiri
  • Anda perlu promosikan kepada orang yang perlukan produk
  • Anda akan terima komisyen
Semua step ini sangat mudah.. anda boleh buatnya hari ini juga. Namun persoalannya yang lebih tepat ialah ..... apa strategi yang anda boleh guna untuk dapatkan kepercayaan orang luar negara untuk beli produk daripada anda yang mereka tak kenal?

Rashvin merupakan pakar dalam perkara nie .... beliau ialah orang Malaysia yang sudah lebih 10 tahun menjana income dalam USD dan beliau menjana $3000 semasa dalam PKP. 

Perkara yang paling menakjubkan ialah beliau hanya ulang step yang sama setiap masa.

Dalam panduan affiliateXusd .... beliau tunjukkan  step dari mencari produk hot untuk di jual sehingga berjaya dapatkan komisyen  USD pertama.

Semuanya dah lengkap ... anda hanya perlu ikut langkah tersebut satu persatu sehingga berjaya dapatkan hasil yang sama sepertinya.
 


Tiada ulasan: