My Follower

Jumaat, 8 Februari 2019

Anda Mahu Hidup Bebas Hutang?

Alhamdulillah!!


Hari ini, dah masuk bulan kedua bagi tahun 2019!

Kalau Anda ada buat azam baru masa 1 Jan lalu.. adakah semangat untuk melaksanakan azam itu masih berkobar-kobar? Ataupun sudah padam? Sebab mengikut kajian, 80% orang, akan melupakan azam tahun baru mereka menjelang bulan Februari.

Ebook ini telah ditulis oleh DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj, iaitu seorang pakar motivasi yang tersohor di Malaysia.. Ini adalah merupakan ebook ketiga beliau yang diterbitkan oleh pihak Klikjer. Sebelum ini, pihak klikjer, telah menerbitkan ebook beliau yang bertajuk Hi Hensem dan juga Suami Unggul.


Ebook yang diberi judul "Jom Bebas Hutang" ini mengandungi tips, panduan, prinsip-prinsip kewangan dalam hidup serta pengalaman Dr Tuah di dalam melangsaikan hutang-hutang yang ada di dalam hidup beliau. Ebook ini ditulis secara santai dan mudah untuk dihadam. Tips-tips yang diberikan dalam ebook adalah berdasarkan situasi kehidupan yang sebenar.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan ebook ini! Anda boleh klik pada gambar ebook dibawah!Tiada ulasan: