My Follower

Selasa, 23 Jun 2020

Nak Tau Channel Pemasaran Google Adword

Sebenarnya google adwords adalah salah satu channel pemasaran yang hot selain FBads,Ig ads,twitter ads dan macam macam lagi.

Sebab apa guna Google??

Sebab Google tempat ramai orang cari untuk selesaikan masalah...

PERCAYALAH....Jika sudah mahir dan faham cara Penggunaan Adwords ni macam macam nanti Produk kita boleh jual.

Yang PENTING TAKE ACTION TERUS!





Ahad, 10 Mei 2020

Panduan Lubuk Murah China

Kenapa ia di namakan lubuk?

Sebab ia memang betul-betul lubuk barangan termurah yang ada di pasaran china. Memang sangat rugi kalau anda tak grab peluang keemasan untuk explore masuk lubuk nie.






Sabtu, 9 Mei 2020

Duk Buat Apa Kat Rumah Tue?

Kalau duk saja-saja .... meh sini saya nak share satu lubuk borong murah dari china.

Boleh beli online jerr .... nak beli 1 unit pun boleh... siap dengan harga borong lagi.

Bukan taobao, bukan Alibaba, bukan 1688. Lubuk nie serius lebih murah!




Jumaat, 8 Mei 2020

Semua Berebut Nak Buat .... Tapi Berjaya Ke?

Sejak bermula PKP ... anda boleh lihat sendiri semua orang dah start buat semuanya secara online termasuk perniagaan.

Bila ramai orang buat perniagaan online ... ianya sesuatu yang bagus, tetapi dari satu aspek yang lain ... ianya sangat tidak bagus. Kenapa?

Sebab yang terus buat tanpa ilmu bisnes online .... selalunya akan fedup awal dan berhenti menjual secara online di sebabkan tiada pembeli.

Hari ini .... anda boleh belajar ilmu dan strategi bisnes online yang anda boleh guna untuk jana income USD sepanjang PKP.

Ilmu ini boleh pakai bertahun-tahun akan datang. Anda hanya perlu ulang step yang sama setiap hari.

Sangat mudah dan terbukti berkesan untuk jana pendapatan USD 4 kali ganda kalau tukar RM.

Jom belajat di sini


Yang Ni Memang Kalis Covid 19

Mostly bisnes memang dah out. Bisnes Air Asia pun dah drop teruk..... sampai diorang terpaksa pivot pergi ke  logistics services.

Apatah lagi bisnes kecil-kecilan ..... memang makin dasyat efek yang terkena kepada mereka.

Nak buat bisnes online pun makin susah sekarang ni .... sebab  pos laju dah bergerak makin perlahan.

Jadi satu-satunya cara ialah dengan menjual produk yang mempunyai ciri-ciri berikut:
  • Boleh dapat akses serta merta lepas bayar
  • Payment boleh buat on the spot
  • Tanpa perlu simpan produk
  • Produk ada demand tinggi
Produk apa yang ada kesemua ciri-ciri ni?

Jawapannya ada di di sini. Sepanjang PKP ni .... anda boleh jana income bukan dalam Ringgit Malaysia .... tetapi dalam USD. Semua step by step dah ada dalam panduan ni.

Anda hanya perlu ikut je langlah yang di tunjukkan.


Bosan Di Rumah Ke Tu?

Dah lebih sebulan kita dikurung dalam rumah sendiri .... memang ramai yang bosan kan?

Bisnes banyak yang tak jalan .... ekonomi pun dah merundum. Tak lama lagi akan berlaku "The Greatest Economy Recission" pula.

So .... apa yang anda boleh buat di rumah .... duduk rilex dan boleh jana income dari rumah.

Ada beberapa steps yang anda boleh buat. Antaranya ....

  • Cari produk hot yang amerika akan beli
  • Dapatkan akses produk tersebut untuk test
  • Promosikan produk tue kepada orang amerika
  • Anda jana income bila ada orang yang beli
Pssst ..... income anda adalah dalam usd ye ..... bukan RM. So, setiap income anda akan berganda 4.4 kali ganda.

Kalau sehati jana $140.75 ....mean anda akan terima RM619.30 sehari. Banyak tue!

Jika anda berminat nak belajar step by step dan strateginya ..... boleh baca di sini





Khamis, 7 Mei 2020

Peluang Jana Income USD

Melihat kepada statistik jangkitan sedunia yang sudahpun melepasi angka 1 juta .... itu merupakan petanda bahawa Covid 19 tidak akan selesai dalam masa terdekat.

Pandemic selalunya  mengambil masa setahun untuk di selesaikan .... apatah lagi ianya melibatkan hampir semua negara yang wujud di muka bumi ini.

Bagi peniaga .... sudah pasti ini merupakan perkara yang paling sukar buat mereka. Bisnes tak boleh berjalan seperti biasa dan pendapatan sudahpun terhenti.

Semakin ramai juga orang yang mula buat bisnes secara online dengan haraan ianya semakin mudah dapat tempahan. Namun... adakah ianya betul-betul mudah?

Ada peluang bisnes yang lebih mudah untuk jana income USD semasa Covid 19 nie ... iaitu dengan menjual produk digital di luar negara.

Eh .... macam mana pula  nak dapatkan produk digital di luar negara dan jual di sana?

Dengar macam susah nak buatkan. Ianya tak susah .... hanya perlukan beberapa step sahaja.

  • Anda perlu buat carian produk yang ada permintaan tinggi
  • Anda perlu dapatkan akses produk untuk cuba sendiri
  • Anda perlu promosikan kepada orang yang perlukan produk
  • Anda akan terima komisyen
Semua step ini sangat mudah.. anda boleh buatnya hari ini juga. Namun persoalannya yang lebih tepat ialah ..... apa strategi yang anda boleh guna untuk dapatkan kepercayaan orang luar negara untuk beli produk daripada anda yang mereka tak kenal?

Rashvin merupakan pakar dalam perkara nie .... beliau ialah orang Malaysia yang sudah lebih 10 tahun menjana income dalam USD dan beliau menjana $3000 semasa dalam PKP. 

Perkara yang paling menakjubkan ialah beliau hanya ulang step yang sama setiap masa.

Dalam panduan affiliateXusd .... beliau tunjukkan  step dari mencari produk hot untuk di jual sehingga berjaya dapatkan komisyen  USD pertama.

Semuanya dah lengkap ... anda hanya perlu ikut langkah tersebut satu persatu sehingga berjaya dapatkan hasil yang sama sepertinya.