My Follower

Khamis, 28 November 2019

SIKAP TERUK MUSNAH DIRI

Dalam sebuah company ada seseorang yang team dia berjaya buat sales lebih RM1,000,000. Tapi,company tu terminate dia. Kenapa?


Kerana "kehadiran ke ofis FAIL"

Pelbagai alasan dia beri. Beberapa kali tegur,still buat lagi. Akhirnya, "dikeluarkan"

Kerana company tu tak kisah ,hebat macamana pun anda, Walaupun closing rate 1000%, Tapi...Kalau x de ATTITUDE yg luar biasa, Owner Company tu tak akan simpan.

Daripada pengalaman saya sendiri, orang yg hebat,tapi sikap teruk, tetap tidak akan kemana. Tak akan boleh pergi jauh. Sehinggalah dia ubah apa yang ada pada dirinya (attitude)

Hidup anda,pilihan anda.

Hidup anda,anda yang tentukan.

Mentor hanya guide.

Tiada paksaan untuk ikut.

Guru hanya mahu lihat kejayaan anak didik. Sebab guru nak anda susah sekarang,bukan susah masa depan.

Kata Zig Ziglar,

"Your attitude, not your aptitude, will determine your altitude."

Sikap Anda, bukan bakat Anda, akan menentukan kehormatan Anda.

Moga bermanfaat. 

SALE IS RECRUITING!

Notakaki : Jika anda nak ikut saya buat Jenis Perniagaan Affiliate, saya rekemen anda daftar terus affiliate Projek e-Rezeki.my ni.. Untung setinggi RM76 satu jualan. Content untuk promosi pun team mereka sediakan setiap hari.

Team mereka pun sangat membantu, guide kepada setiap affiliate, jangan malu bertanya mereka ya. Sangat mudah untuk buat marketing, semudah copy paste je.

Pesaingan pun kurang. Berminat? klik SIGNUP kat link ini 

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

---------------

Nak tips kombo PERCUMA Magnet Rezeki?Jemput dapatkan Magnet Rezeki Cara Allah, iaitu SOP 555 (Workbook RMR+KMR) sekarang.

Nak dapatkan ilmu sharing seperti ini dan sebarkan Secara Percuma sambil jana pendapatan? Daftar akaun affiliate e-Rezeki.my anda sekarang disini

Ada masalah hutang? baca ni dulu. Langkah nak selesai hutang cepat !Tiada ulasan: