My Follower

Sabtu, 7 Disember 2019

TIPS BISNES ONLINE: SENYUMAN

Senyuman Untuk Perniagaan

Senyum itu sedekah. Senyum itu penarik rezeki. Kalau inginkan rezeki perniagaan, pastikan murah dengan senyuman.

Berikan senyuman dalam perniagaan, bak kata senyuman itu adalah sedekah. Pernah tak anda pergi ke kedai dan membeli barang dan yang menjaga kaunter dekat kedai tersebut muka dia monyok dan masam saja, muncung sahaja. Kita pun rasa tak selesa. Kita nak membeli sesuatu mereka tidak memberi balasan senyuman, pastinya kita ragu-ragu untuk pergi ke kedai untuk kali yang kedua.

Senyuman ini adalah umpama magik ataupun magnet lah katakan. Apabila seseorang senyum automatiknya akan membalas senyuman tersebut. Walaupun tip ini adalah asas, tetapi perlu diingatkan sekiranya seseorang datang ke kedai kita, berikan senyuman. Sekiranya seseorang membeli kepada kita berikan senyuman. Sekiranya orang itu beredar dari kedai kita berikan senyuman, tak rugi kerana ianya dikatakan juga lebih mudah daripada nak menarik muka masam.

Senyuman juga bukan hanya untuk bersemuka, dalam telefon juga berikan senyuman. Oleh kerana, pemanggil tersebut akan terasa dengan senyuman kita. Ini akan memberi kesan psikologi kemesraan antara dua-dua belah pihak. Bebeza apabila kita melakukan tugasan kita dengan tidak ada senyuman.

Perniagaan tidak semestinya teknik dan strategi sahaja, senyuman yang merupakan sesuatu yang sangat-sangat mudah untuk dilakukan boleh menjadi cara yang lebih efektif daripada membaca buku perniagaan yang tebal-tebal belaka.

Dapatkan Ebook Magnet Rezeki Cara Allah. Ebook Rahsia Magnet Rezeki(RMR) dan Ebook Rahsia Kelancaran Magnet Rezeki(KMR).


Notakaki : Jika anda nak ikut saya buat Perniagaan Online melalui platform Affiliate, saya rekemen anda daftar affiliate Projek e-Rezeki.my ni.. Untung setinggi RM76 satu jualan. Content untuk promosi pun team mereka sediakan setiap hari.

Team mereka pun sangat membantu, guide kepada setiap affiliate, jangan malu bertanya mereka ya. Sangat mudah untuk buat marketing, semudah copy paste je.

Pesaingan pun kurang. Berminat? Daftar dengan klik SIGNUP kat link ini

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

Nak tips PERCUMA Magnet Rezeki?

Klik link ini  e-rezeki.my/kombo

Ada masalah hutang? baca ni dulu. Langkah nak selesai hutang cepat !

Tiada ulasan: