Pengikut

Selasa, 15 Januari 2019

Kos Tanggungan Jika Nak Jana Komisen USD

Anda nak jana komisen USD untuk strategi CB Method. Ini kos tanggungan anda.

  • Anda kena ada hosting laman web kos ni berjumlah $11.95 sebulan 
  • Anda perlu beli domain untuk bina laman web kos ni berjumlah $10 setahun 
  • Anda perlu beli THEME website ada bermacam theme ada murah ada mahal 
  • Anda perlu beli artikel kos dalam $10.50 
  • Anda perlu kos iklan mula promosi saya cadangkan start dalam RM30 sehari 
Jika anda serius nak jana komisen USD ... Barulah Anda Dapatkan CB Method. Sebab Panduan ni memang terbukti berkesan. Jika tak sanggup jangan dapatkan panduan ni

Buatlah bisnes CB Method sebagai part time .... Sebab anda,
  • Tak perlu cipta produk 
  • Tak perlu hantar barang 
  • Tak perlu jaga support 
  • Tak perlu jumpa orang 
  • Tak perlu whatsapp 

Anda cuma perlu komitment dan take action kemudian tunggu jualan USD masuk




Lux Adela Instant Shawl





Buat duit USD dengan Clickbank 2019

Ramai yang berminat jana pendapatan dalam usd disebabkan tukaran usd ke rm yang tinggi.


Bagi yang tercari-cari cara nak jana pendapatan atau duit poket dengan usd, cara mudah adalah dengan menjadi ejen affiliate bagi pasaran antarabangsa. Ini kerana komisen yang ditawarkan adalah dalam bentuk usd dan agak lumayan.

Cuma, tidak semudah yang kita sangkakan jika tiada ilmu yang betul. Ini kerana, persaingan amat banyak di mana kita perlu bersaing dengan ejen affiliate lain di luar negara.

Justeru, bagi yang serius mahu belajar affilate usd, khususnya melalui Clickbank, anda perlu baca sehingga habis.

Apa itu Clickbank?

Clickbank adalah satu laman web berbahasa Inggeris yang memberi peluang sesiapa sahaja untuk mendaftar sebagai ejen affiliate di laman web mereka dan anda berpeluang mempromosikan ribuan produk dalam pelbagai niche atau kategori seperti kesihatan, rumah tangga, perniagaan internet, motivasi, hobi dan lain-lain.

Bagaimana nak jana pendapatan dengan Clickbank?

Anda perlu ada akaun. Anda boleh daftar percuma. Seterusnya anda perlu pilih produk yang mempunyai permintaan tinggi, dan mula promosikan di FB, blog, iklan percuma dan iklan berbayar.

Adakah anda perlu mahir bahasa Inggeris?

Tidak semestinya. Anda boleh upah orang lain untuk hasilkan artikel promosi anda. Jika anda mahu explore sendiri, boleh buat akaun di Clickbank dan cuba promosi produk yang anda pilih.

Tetapi, jika anda mahu panduan khas,iaitu Video tutorial Jana Pendapatan dengan Clickbank, saya rekomen produk ini iaitu Clickbank Method. Anda boleh lihat di laman web pengasasnya di sini.




Isnin, 14 Januari 2019

Hana Instant Shawl







Tak Ada Idea Buat Ebook? Baca Ni..

Selalu sangat saya dengar alasan ini. Nak buat bisnes ebook, tapi...Tak ada idea ebook apa yang nak ditulis.

First of all, anda perlu tahu dulu, yang ebook ini tak semestinya kita explain tentang teknik, tentang strategi.

Ada pelbagai jenis ebook yang anda boleh buat selain teknik & strategi, antaranya:

  • Senarai (list) tentang sesuatu yang dicari oleh suatu kelompok orang 
  • Interview tentang sesuatu tajuk yang boleh membantu dalam bidang tertentu
  • Template, contoh: template ayat jualan, template design kad kahwin, dan macam macam lagi
  • Perbandingan tentang sesuatu dan ianya boleh membantu orang buat keputusan 

Dan banyak lagi sebenarnya, cukuplah saya bagi 4 ini. Anda dah nampak kan?

Tak semestinya teknik, cara, strategi. Yang penting anda tahu apa yang anda akan sampaikan di dalam ebook anda.

Dan penyampaian andamempunyai nilai untuk bantu golongan tertentu (yang sedang hadapi masalah tersebut).

Di dalam Panduan Rahsia Bisnes Ebook (RBE) Cikgu Hafiz kupas dengan lebih detail..dea-idea untuk penghasilan ebook pertama anda.

Khusus untuk bab idea ni beliau explain di dalam satu modul/bab sebab memang ramai yang hadapai masalah nak dapatkan idea ni.

Termasuklah student personal coaching beliau dulu. Sampailah beliau 'tarbiah' mereka cara nak korek idea ebook  SAMA seperti beliau tunjukkan kepada anda dalam RBE ni.

Ada harga diskaun tak masuk akal? sila dapatkan kod kupon khas di https://t.me/addacomel sebelum 14 january 2019.




Ahad, 13 Januari 2019

Makcik Umur 50 Tahun Pun Boleh Buat..








Namanya Kak Zaleha. Umur sudah 50 tahun. Beliau berjaya launch ebook pertama beliau tentang resepi kek.

Dan lagi manis, Kak Zaleha berjaya hasilkan RM3,920 dalam masa 3 hari sahaja!

Lagi sekali saya bagitahu, usia Kak Zaleha ialah 50 tahun dan berjaya hasilkan income dari bisnes ebook pertama beliau.

Apa rahsia beliau?

Jika anda serius nak jana income dari bisnes ebook anda sendiri, saya sangat-sangat sarankan anda dapatkan RBE sekarang DI SINI

Anda nak harga diskaun? sila lihat di https://t.me/addacomel. tawaran ini sah sehingga 14 january 2019.

Sabtu, 12 Januari 2019

Ada Satu Bisnes Online Yang Mudah dan Proven!

Untuk itu, kepada yang tiada idea atau belum mulakan apa-apa bisnes secara online, saya nak syorkan anda mulakan dengan bisnes produk digital contohnya ebook atau video panduan.


Ia mungkin nampak "old school" tapi ini adalah bisnes online yang memang boleh buat duit minimum RM4-angka sebulan..

insyaAllah..

Tapi anda kena ada ilmu sedikit tentang taktik & strategi bisnes ebook atau apa2 produk digital. Tak boleh main terjah je..

Sebenarnya tak susah pun. Yang penting ada kemahuan untuk berjaya. Mula-mula mungkin susah sikit sebab tak biasa.

Tapi bila anda dah berjaya lancarkan ebook anda dan berjaya mendapat hasilnya nanti, baru anda akan rasa ianya berbaloi-baloi.

Ada banyak lagi idea bisnes online lain yang saya nak kongsi dengan anda tapi agak teknikal sedikit.

So, kalau anda betul-betul serius nak belajar tentang bisnes ebook ni, saya nak rekomen anda belajar dengan pakar nya iaitu Cikgu Hafis!

Antara pakar IM yang tersohor di Malaysia. Saya sendiri banyak belajar dengan beliau. Kebetulan pula sekarang ni beliau tengah offer panduan Bisnes Ebook beliau yang lengkap A-Z pada harga diskaun kaw kaw.

So, saya syorkan anda Grab terus hari ini sebelum 14 january 2019.

Dapatkan harga diskaun nie ... tinggalkan komen anda "Comel" di https://t.me/addacomel