My Follower

Sabtu, 7 Disember 2019

KEAJAIBAN REZEKI

Rahsia Keajaiban hanya akan terjadi manakala kita memikirkan kepentingan orang lain.

Inilah POWER KEAJAIBAN REZEKI.

Allah akan memberikan apa pun buat orang-orang yang memikirkan orang lain. Ketika kita memikirkan orang lain, lebih daripada kita memikirkan diri kita sendiri, maka keajaiban rezeki akan terjadi pada diri kita.

Dalam Al-quran, Surah 59 Al-Hasyr ayat 9 ada disebutkan :

"Mereka juga mengutamakan orang-orang yang berhijrah itu lebih daripada diri mereka sendiri, sekalipun mereka dalam keadaan kekurangan dan amat berhajat. Dan (ingatlah), sesiapa yang menjaga serta memelihara dirinya daripada dipengaruhi oleh tabiat bakhilnya, maka merekalah orang-orang yang berjaya."


Semoga bermanfaat untuk kita semua.

Jom belajar Magnet Rezeki lebih detail melalui ebook Rahsia Magnet Rezeki (RMR+KMR)Nak tips PERCUMA Magnet Rezeki & pesanan nasihat terus ke hati setiap hari melalui email?


Nak dapatkan ilmu sharing seperti ini dan sebarkan Secara Percuma sambil jana pendapatan? Daftar akaun affiliate e-Rezeki.my anda sekarang disini

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

Tiada ulasan: